ProLease - Leasingrahoitus yritysasiakkaille

Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Sopimus suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaan tinkimättä työkalujen laadusta. Rahoitus on oikeutettu kaikille Protools Oy:ltä hankittaville sähkölaitteille, koneille, kalusteille ja työkaluille - lukuun ottamatta kuluvia tuotteita. Rahoitus on käytettävissä kaikilla Protools Oy:n valikoiman tuotemerkeillä.

Laitehankinta leasingilla on helppoa ja nopeaa. ProLease mahdollistaa parhaan mahdollisen kaluston käytössä pitämisen ilman merkittäviä kertainvestointeja. Kuukausittaiset kiinteät kustannukset helpottavat budjetointia, kustannusten arviointia sekä kassavirran hallintaa ja maksuvalmius pysyy vakaana. Rahoitusmuoto on luotettava, eikä odottamattomia kuluja tarvitse pelätä. 

 

Vuokran voi vähentää verotuksessa ja kuukausikustannuksen voi sovittaa mahdollisiin liiketoiminnan kausivaihteluihin sopiviksi yritykselle parhaalla mahdollisella tavalla.

Sopimuskauden päätyttyä lunastat koneet edullisella jäännösarvolla yrityksellesi.

Rahoitusehdot

Leasing-rahoitusta voi käyttää yritykset joilla on y-tunnus. Rahoituksen minimisumma on 800,-, alv 0%. Käytännön asiat, kuten rahoitusaika on joustavasti sovittavissa - sähkötyökaluille korkeintaan kolme vuotta ja isommille koneille ja kalusteille aina viiteen vuoteen saakka. Rahoituksen saaminen edellyttää Siemens Financial Servicen myönteistä luottopäätöstä.

Protools Oy

Protools Oy on Järvenpäässä Uudellamaalla sijaitseva ammattityökalujen erikoisliike. Aiemmin nimellä Työkalumarkkinointi T. Vilja Oy tunnettu kauppa on toiminut työkalualalla jo vuodesta 1992 ja nimi Protools Oy tuli käyttöön vuonna 2009. Kattava verkkokauppa avattiin vuonna 2011. Nykyään Protools Oy on osa perinteikästä suomalaista perheyritystä, Helkone Group Oy:tä.

Etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Asiantuntevat myyjämme löytävät oikeanlaiset työkalut ja tarvikkeet juuri teidän tarpeisiinne. Lisäksi teemme aktiivisesti maahantuojien edustajien kanssa yrityskäyntejä sekä demo- ja testaustilaisuuksia. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan asiakkaidemme vaatimuksiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Päämerkkejämme ovat kotimaiset Kemppi -hitsauskoneet sekä Bosch, Festool, Dewalt, Panasonic ja Metabo sähkötyökalut ja maahantuomme Heyco, Parat, Diesella ja Norton hiomatarvikkeita. Myymme myös lastuavia työkaluja, joissa edustamme muun muassa merkkejä Dormes, Pramet ja Sandvik Coromant. Protools Oy on myös valtuutettu ToolPack jälleenmyyjä, sisältäen mm. Boxo työkalusteet. Yhteensä valikoimamme käsittää satoja tuotemerkkejä.